Over Mij

Ron van Rossum is een in Vlaardingen gevestigde professionele fotograaf. Sinds zijn jeugdjaren is Ron van Rossum bezig met fotografie en door vallen en opstaan heeft hij zich het werken met licht eigen gemaakt. Op latere leeftijd heeft hij een fotografie-opleiding gevolgd onder leiding van diverse Nederlandse topfotografen.

Bij de gemeente Vlaardingen is hij negen jaar als staffotograaf werkzaam geweest en heeft daar veel ervaring opgedaan met fotografie voor de lokale overheid. Hij fotografeerde bij talloze onthullingen, uitreikingen van onderscheidingen en prijzen, beurzen en congressen, openingshandelingen, recepties, jubilerende echtparen en 100-plussers, verzorgde profiel- en portretfoto's, deed de productfotografie, maakte reportages van festiviteiten in de stad en documenteerde woningbouwprojecten.

Zijn stijl is journalistiek en ongedwongen. Hij is flexibel en levert snel. Het nakomen van afspraken vindt hij belangrijk. Ook is hij graag betrokken bij het proces en vindt een goede relatie met de opdrachtgever belangrijk. Dit zorgt niet alleen voor een plezierige werkwijze, maar bovenal tot het best mogelijke eindresultaat.

Ron beschikt over alle benodigdheden om op locatie een complete fotostudio te kunnen inrichten.

Wat klanten zeggen

Ik vind foto’s van mezelf altijd verschrikkelijk, maar dat geldt in het geval van jouw foto zeker niet. Ik ben er heel blij mee. Hij prijkt inmiddels op Facebook als mijn profielfoto en ik krijg van iedereen hele positieve reacties.

Je foto's van mijn zwangere buik oogsten veel bewondering.

Voor het eerst hebben we foto's waar we écht wat mee kunnen.